Sider

tirsdag 31. juli 2012

NaNoWriMo - National Novel Writing Month

Hva er NaNoWriMo (National Novel Writing Month)?

Ved midnatt 1. November kan du starte å skrive. Tretti dager senere er det over. I mellomtiden skal du ha skrevet 50 000 ord.

NaNoWriMo er en skriveutfordring for alle aldre. Du vinner ingenting mer enn heder og ære, men hvis du klarer å fullføre vil du både ha førsteutkastet til en roman, og en opplevelse de færreste ville vært foruten. Du konkurrerer kun mot deg selv. Ingen kommer til å stoppe deg fra å skrive "det var en mørk og stormfull natt" 7 143 ganger, men utfordringen ligger i å prøve (og eventuelt feile), i å skrive noe helt nytt.

Du er hjertelig velkommen til å delta, enten du foretrekker å gjøre det helt alene, sammen med deltagere fra hele verden på NaNoWriMo-forumet eller sammen med alle oss andre som bor i Norge. Det er skrivemøter i Oslo, Bergen og Trondheim hver uke, og skrivemøter i chatten for alle som ikke bor nær nok til å delta på disse.

I Bergen blir møtene holdt på Outland hver tirsdag mellom 16 og 18. Vi vil også ha et møte i oktober for å bli kjent og legge planer for novemberromanen, og en feiring i desember når alt er over. Tidspunkt for dette kommer senere.

Besøk oss på det norske NaNo-forumet, sjekk ut bloggen eller facebook gruppa vår.

Hvis du lurer på noe, send en mail til NaNoNorge@gmail.com.

-Eli (spalven)

Sist oppdatert: 6.4.13

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar